• June 20, 2024

Er der nogle haveplanter, der er giftige for hunde og katte?

Vidste du, at hvis du har hunde eller katte, kan du ikke bare sætte en hvilken som helst plante, du kan lide, i haven? Det lyder måske lidt mærkeligt for dig i starten, men der er haveplanter, der er giftige for hunde og katte. Det er selvfølgelig godt at tage højde for dette. Det vil ikke ske for dig, at din hund eller kat bliver syg (eller værre), fordi din bedste ven har spist en giftig plante. Forebyggelse er bedre end helbredelse ikke?!

En advaret mand tæller for to er ordsproget
Der findes mange smukke blomster og planter, som virker harmløse, men som kan være meget giftige for en hund eller kat. Det er ikke meningen at bekymre dig med denne artikel, men en advaret person tæller for to. I de fleste tilfælde passer naturen sig selv bedst og hunde og katte holder sig naturligt langt væk fra giftige planter. Alligevel er det godt ikke at friste guderne og lade være med at sætte haveplanterne fra listen nedenfor i haven, hvis man har hund eller kat. Især hvis du har en hvalp eller en ung killing, der godt kan lide at tage på opdagelse i ny og næ. I den alder har disse små barnevogne nogle gange en tendens til at nappe alt, hvad de støder på, og så lægge sig ned og tygge på det. Tænk bare på dine dyre sko, der har været opbevaret godt i et par uger for at forhindre det lille monster i at stikke af med dem……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *