• June 20, 2024

Hvordan holder du din pool fri for alger?

Om sommeren indretter mange hollændere en swimmingpool i deres baghave. Fantastisk at køle af i vandet i varmt vejr. Men der er noget vedligeholdelse involveret. Hvis poolen ikke vedligeholdes ordentligt, vil det blå vand snart vige for grønt vand: algerne har fundet deres plads. Hvordan holder du din pool fri for alger?

Hvad er alger?
Når vi taler om alger, taler vi om to forskellige typer: fritsvævende alger og sorte alger. Fritsvævende alger er gullige i farven og klæber sig løst til bassinets vægge. Du kan nemt børste dem af. Sortalger vokser på lokale pooloverflader, såsom en væg eller en dyb sektion. De sidder rundt om trapper, hjørner og trin i poolen.

Regelmæssig desinficering af din pool hjælper
Alger er nemmere at forebygge end at udrydde, når de først er til stede. Derfor er det vigtigt at desinficere poolen regelmæssigt. Dette forhindrer alger i at vokse. Det er også vigtigt, at du dækker poolen til, når du ikke bruger den. En kraftig regnbyge kan forårsage et fald i klor- eller bromniveauet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *